top of page

Despre companie

Bine ați venit în universul Policolor Exim, o companie cu o istorie solidă și o reputație îndelungată în industria distribuției și comerțului cu vopsele, produse chimice, lubrifiere, materiale de construcții, scule și echipamente profesionale, piese auto și anvelope de prestigiu la nivel național și internațional. Înființată în anul 1994, suntem mândri să fim parte integrantă a acestui sector dinamic și complex.

Cu o rețea proprie de distribuție și magazine proprii, Policolor Exim a crescut și s-a dezvoltat continuu, devenind unul dintre liderii de piață în distribuția de mărfuri industriale și de larg consum. Dispunem de o flotă extinsă de vehicule, autoutilitare și camioane, facilitând livrarea promptă și eficientă a mărfurilor către clienții noștri valoroși.

Ceea ce ne definește și ne diferențiază este angajamentul nostru ferm față de calitate și servicii excepționale. Cu o echipă dedicată de peste 85 de profesioniști experimentați, ne străduim să întâmpinăm și să depășim așteptările clienților noștri. Stocul nostru permanent de mărfuri, evaluat la peste 3 milioane de euro, reprezintă garanția disponibilității și diversității produselor de care aveți nevoie.

La Policolor Exim, nu suntem doar un distribuitor de încredere. Ne implicăm activ în comunitatea noastră și oferim servicii specializate, inclusiv execuția de marcaje rutiere de diverse tipuri și producția de indicatoare rutiere. Dedicarea noastră față de calitate și inovație se reflectă în fiecare aspect al muncii noastre, inclusiv în montajul și implementarea proiectelor.

Suntem mândri să construim parteneriate durabile și să contribuim la dezvoltarea durabilă a industriei și a comunităților pe care le deservim. La Policolor Exim, suntem mai mult decât o companie - suntem un partener de încredere pentru succesul și creșterea dumneavoastră.

30

Ani de profesionalism

3

Milioane euro in stocuri permanente

85

Profesionisti la dispozitie

97%

Dintre clienti  multumiti

Lucram cu cei mai buni

ppg-industries-logo-black-and-white.png
3m-logo-49ABD79706-seeklogo.com.png
mirka_logo_koeraga.png
Suzuki-Logo-1958.jpg
logo-Policolor-BLUE-600x245_edited.png
Ford-Logo-PNG-Picture.png
2560px-Honda.svg.png
frk_edited.png
colorluxlogo_edited.png
bottom of page